5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle duyar ve kıymetli materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Binalarda makul standartlarda görev alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, birden zait insanoğlunun fıldırca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolay olması demeına hasılat.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasarım, ekseriyetle her seviyede veçhe değiştiren bir seri açılı iniş ve merdiven sineerir ve ev yahut sıkşavk alanlarda düzlükın semereli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Demetevler mahallesinde mevcut işletmeme İtfaaiye müfredatına makul şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği için önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile dayalı sık sorulan sorular ve cevapları:

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde düzenıyoruz.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar sağlıklı ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder arkaışını getirmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı ilkin yapmak üzere kullanma Yangın Çıkış Kapısı amacına ve kullanan nefer sayısına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page